VIVRE LA VIE GAAT BLOGGEN

Tja 50+ en beginnen met bloggen, wie had dat ooit gedacht. Mijn naam is Jolyan Berkhout en ik ben 9 jaar geleden begonnen met ‘Vivre la Vie’. Na veel omwegen van de mode naar meubels, kunstenaarsartikelen en de politie heb ik besloten om mijn roots achterna te gaan en eigen mode winkel te beginnen. Niets is leuker om mensen er mooi uit te laten zien, maar wel in hun waarde te laten. Het mooiste cadeau wat ik ooit van mijn vader heb gekregen zijn de woorden “Het maakt niet uit hoe iemand er uitziet of is, iedereen is gelijk en behandel ook iedereen ook gelijk”. Samen met mijn steun en toeverlaat Marcia deel ik mijn passie voor mode en proberen wij elke dag de woorden van vader waar te maken tijdens het runnen van Vivre la Vie in Hoorn.

VIVRE LA VIE IN HOORN
In de loop der jaren hebben wij een mooie vaste klantenkring weten op te bouwen die in de paskamer of aan onze koffietafel hun mooie en soms ook minder mooie verhalen met ons delen. Na lang denken dacht ik dan ook: Waarom mogen deze mensen niet mijn wereld leren kennen? We kleden dagelijks veel vrouwen aan die allemaal hun plus- en minpuntjes hebben, maar in ieder mens is iets moois te vinden en dat willen wij graag benadrukken. Laten we wel zijn ook wij hebben plus- en minpunten, niemand is perfect. Ons streven is echter wel om elke klant blij en met een goed gevoel de deur uit te laten gaan en wij willen natuurlijk ook heel graag dat deze klant bij ons terug komt al is het alleen maar voor dat verhaal wat je even kwijt wilt of een kopje koffie.

Graag wil ik iedereen meenemen in onze wereld en jullie vertellen over de collecties en hoe ze worden samengesteld. Hoe wij de wensen van onze klanten meenemen tijdens de inkoop, maar ook over reizen en lekker eten want ons motto is: VIVRE LA VIE ( Leef het leven).

 

© 2013 - 2024 Vivre La Vie | sitemap | rss